اشتغالزایی و ارز آوری بالا در پرورش ماهی های زینتی

به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، پرورش ماهی های زینتی در جهان صنعتی نو محسوب می گردد که هم اشتغالزایی مناسبی به همراه دارد و هم صادرات محور بوده و ارزآوری بالایی خواهد داشت.

اشتغالزایی و ارز آوری بالا در پرورش ماهی های زینتی

به گزارش از ، فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت اشتغالزایی و ارز آوری قابل توجه فراوری و تکثیر ماهیان زینتی، گفت: در تلاشیم تا با همکاری دستگاه های متولی همانند سازمان جهاد کشاورزی، صمت، دامپزشکی و بانک ها از این صنعت حمایت کنیم.

او اضافه نمود: توسعه صنعت پرورش ماهیان زینتی با توجه به تغییر سبک زندگی شهروندان و استقبال روزافزون مردم جهان به داشتن آکواریوم می تواند فرصتی ناب و ارزشمند برای اشتغالزایی و رونق کسب و کار های کوچک و بعلاوه ارزآوری برای استان و کشور باشد.

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه پرورش ماهیان زینتی چندوقتی است که در کرمانشاه مورد توجه قرار گرفته، ادامه داد: دراستان تا به امروز 50 مرکز تکثیر و فراوری ماهی های زینتی راه اندازی شده است.

او با بیان اینکه سالانه بیش از 4.5 میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان فراوری می گردد، پیش بینی کرد: سال جاری مقدار فراوری ماهیان زینتی در استان به 4.6 میلیون قطعه برسد.

افضلی بیان داشت: بیشتر واحد های پرورش دهنده ماهیان زینتی در استان در شهرستان کرمانشاه فعال هستند، با این وجود در اغلب شهرستان ها کارگاه پرورش ماهی های زینتی وجود دارد.

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه اضافه نمود: در مراکز تکثیر و فراوری ماهیان زینتی در استان کرمانشاه انواع ماهیان زینتی تخم گذار مثل آنجل، اسکار، فایتر، سیچلاید و ... پرورش داده می شوند، ضمن اینکه ماهی های های زینتی زنده زا مثل گوپی، مولی، دم شمشیری و ... هم در کارگاه های پرورش ماهی استان پرورش می یابند.

ق

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "اشتغالزایی و ارز آوری بالا در پرورش ماهی های زینتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتغالزایی و ارز آوری بالا در پرورش ماهی های زینتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید