ساده ترین طرز تهیه ترشی کیوی به 3 روش لیته و حلقه ای
به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، ترشی کیوی یکی از ترشی های خوشمزه و فوری و ساده خانگی است که حاوی میزان زیادی ویتامین سی است. طرز تهیه ترشی کیوی ساده است و زمان زیادی نمی برد. در این مقاله از در طرز تهیه ترشی کیوی به 2 روش ترشی لیته کیوی و ترشی حلقه ای کیوی به عنوان یک ترشی فصل را آموزش می دهیم.
طرز تهیه ترشی کیوی حلقه ای
مدت زمان آماده سازی و پخت ترشی کیوی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی کیوی
- کیوی: 2 کیلوگرم
- تخم گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
- سرکه: یک لیوان دسته دار فرانسوی
- سیاه دانه: دو قاشق غذاخوری
- پوست لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه ترشی کیوی
ترشی کیوی را به صورت ترشی کیوی حلقه ای و ترشی لیته کیوی می توانید در خانه به سادگی تهیه کنید.
مرحله اول؛ خرد کردن کیوی
در مرحله اول از طرز تهیه ترشی کیوی خانگی ساده و فوری را شسته و آن را به صورت ورق ورق برش بزنید. شما می توانید در روش آماده کردن ترشی کیوی به جای ورق کردن و درست کردن ترشی کیوی حلقه ای آن ها را درسته در سرکه بیندازید.
مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد ترشی کیوی
در این مرحله از طرز تهیه ترشی کیوی، کیوی خرد شده را درون ظرف ترشی بریزید. سپس پودر گشنیز، ، نمک و فلفل و پوست رنده شده را بر روی کیوی ها بپاشید. حالا سرکه را هم به مواد داخل شیشه اضافه کنید و محتویات شیشه رو خوب هم بزنید تا میوه کیوی با مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله سوم؛ آماده کردن ترشی کیوی
در مرحله آخر از طرز تهیه ترشی کیوی، درب شیشه را محکم ببندید و آن را تا زمان آماده شدن ترشی این میوه خوشمزه در جای خنک قرار دهید. پس از گذشت چهار تا پنج روز، ترشی کیوی آماده سرو است.
طرز تهیه ترشی کیوی و پرتقال
در طرز تهیه ترشی کیوی و پرتقال باید ابتدا میوه ها را بشویید. سپس پوست خارجی و پوست نازک روی پرتقال را جدا کنید و پرتقال را خرد کنید. حال پوست کیوی را هم جدا کنید و آن را خرد کنید. کیوی و پرتقال خرد شده را همراه با اندازهی نمک و فلفل و سرکه در شیشه بریزید و برای چند روز در یخچال قرار دهید تا ترشی شما آماده شود و کاملاً جا بیفتد.
طرز تهیه ترشی لیته کیوی
برای تهیه ترشی لیته کیوی می توانید از ترکیب میوه های مختلف در کنار کیوی استفاده کنید. برای این کار باید سیب، گلابی، پرتقال، قیسی و کیوی را به صورت ریز خرد کنید. سپس ادویه ها و طعم دهنده ها را اضافه کنید و همه مواد را همراه با سرکه داخل شیشه بریزید تا ترشی لیته کیوی شما آماده شود. ترشی را برای 10 روز در یخچال قرار دهید تا کاملاً آماده شود.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه ترشی کیوی
*برای زیباتر شدن ترشی کیوی می توانید کیوی های بزرگ و سفت را قالب بزنید.
*به منظور تهیه ترشی کیوی باید از سرکه سفید استفاده کنید.
*برای تهیه ترشی کیوی و سیب باید از اندازه برابر سیب و کیوی خرد شده همراه با نمک و سرکه استفاده کنید. برای این کار کیوی و سیب را در اندازه کوچک خرد کنید و داخل شیشه بریزید. سپس شیشه را سرکه پر کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید و اجازه دهید ترشی برای 1 هفته در دمای اتاق جای بیفتد.
*برای طرز تهیه ترشی کیوی حلقه ای باید از کیوی های سفت و کمی نرسیده استفاده کنید.
*برای طرز تهیه ترشی کیوی و موز باید از موز و کیوی کمی سفت تر در ترشی استفاده کنید.
سوالات متداول
در طرز تهیه ترشی کیوی حلقه ای از چه نوع کیوی استفاده می شود؟
برای درست کردن ترشی کیوی حلقه ای باید از کیوی سفت و کمی نارس استفاده کنید تا کیوی بافت خود را در ترشی از دست ندهد.
بهترین ادویه برای معطر شدن ترشی لیته کیوی چیست؟
برای خوش عطر و طعم شدن ترشی لیته کیوی می توانید از اندازهی تخم گشنیز استفاده کنید.
منبع: افق کوروش