نوشیدنی پرطرفداری که مرگ را از ما دور می نماید
به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، آنالیز های نو محققان آمریکایی نشان می دهند که استفاده از چای سیاه به صورت روزانه می تواند خطر مرگ و میر به هر دلیل را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، یک مطالعه نو نشان داده است که نوشیدن چای سیاه می تواند خطر مرگ و میر افراد را کاهش دهد. طبق آنالیز های تحقیق مورد اشاره، این خطر به ویژه در بین افرادی که دو یا چند فنجان چای در روز مصرف می نمایند، کمتر است.
چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر دنیا است و تحقیقات قبلی، ارتباط بین مصرف چای و کاهش خطر مرگ و میر را در جمعیت هایی که چای سبز در آن جا، رایج ترین نوع چای است، نشان داده بودند. اما در مورد چای سیاه، اطلاعات متناقضی وجود داشت.
حالا محققان مؤسسه ملی سلامت آمریکا مطالعه ای برای ارزیابی ارتباط مصرف چای سیاه با مرگ و میر به هر دلیل را انجام داده اند. آن ها بدین منظور، داده های بانک اطلاعاتی موسوم به بیوبانک بریتانیا را مورد تجریه و تحلیل قرار دادند.
این محققان بعلاوه ارزیابی کردند که آیا این ارتباط با استفاده از افزودنی های رایج چای نظیر شیر و شکر، دمای چای و انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر می گذارند، فرق دارد یا خیر.
بیوبانک بریتانیا شامل داده های نیم میلیون مرد و زن 40 تا 69 ساله است که بین سال های 2006 تا 2010 یک پرسشنامه پایه را تکمیل نموده بودند. از این تعداد، 85 درصد گزارش کردند که به طور منظم چای می نوشند و از بین همین افراد، 89 درصد چای سیاه می نوشیدند.
طبق نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ها، شرکت نمایندگانی که گزارش کردند روزانه 2 فنجان یا بیشتر چای می نوشیدند، در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشیدند، 9 تا 13 درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر بودند. این ارتباط بدون توجه به افزودن قهوه، شیر یا شکر به چای، دما و یا انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین بوده است.
به گفته محققان مجری این پژوهش، یافته های آن ها نشان می دهند که چای، حتی در سطوح بالای مصرف نیز می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
منبع: سیناپرس
منبع: همشهری آنلاین