کردستان در فراوری انگور دیم رتبه دوم کشور را دارد
به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، کردستان به علت داشتن آب و هوا و شرایط اقلیمی خوب، برای کشت انواع محصولات باغی مناسب است و این استان رتبه دوم کشوری در فراوری انگور سیاه را دارد.

به گزارش خبرنگار از ، زاهد حاجی میرزایی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از مجموع باغات کردستان، 17 هزار هکتار به کشت انگور اختصاص یافته است.
حاجی میرزایی اضافه کرد: از این اندازه، 12 هزار هکتار به صورت دیم و 5 هزار هکتار هم به صورت آبی کشت می گردد.
او گفت: کردستان در فراوری انگور دیم رتبه دوم و در انگور آبی رتبه 15 کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه 21 هزار نفر در حوزه بهره برداری از باغات انگور فعالیت دارند اضافه کرد: در یک سال گذشته، یک میلیون و 500 هزار قلمه انگور با هدف توسعه این بخش به صورت بلاعوض در میان باغداران کردستانی توزیع شده است.
حاجی میرزایی در شهرستان مریوان یک طرح فرآوری آبمیوه به بهره برداری رسیده است که مواد اولیه آن از انگور رقم ره شه فراوری می گردد.
انگور ره شه باغات دیم کردستان به علت کیفیت بالا به طلای سیاه مشهور است.
کردستان به علت داشتن آب و هوا و شرایط مناسب برای کشت انواع محصولات باغی به ویژه انگور سیاه زبانزد است.
مهم ترین ارقام انگور کشت شده در کردستان در بخش دیم شامل انگو ره شه یا انگور سیاه و خوشنام است و در بخش آبی به ترتیب شامل انگور کشمشی، فخری، عسکری و یاقوتی است.
انتهای پیغام /ک
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان