طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر
به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، این غذای ساده را تقریبا همه دوست دارند و بسیار سریع هم آماده می گردد.
- تعداد: 5 نفر
- زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 1.5 پیمانه ماکارونی شکلی
- روغن
- 680 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
- ¼ پیمانه پیاز خرد شده
- 180 گرم پنیر خامه ای با سبزیجات و سیر
- 1 2/3 پیمانه شیر بدون چربی
- یک قاشق غذاخوری آرد کامل
- ¾ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- دو پیمانه برگ های تازه اسفناج
- یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
طرز تهیه
1- در یک قابلمه کوچک، ماکارونی ها را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
2- کف تابه میانهی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ و پیاز را بریزید و حدود 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها دیگر صورتی نباشند و پیازها نرم شوند. آنها را تفت دهید تا مرغ ها تا حدی پخته شوند. در آخر، پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گردد.
3- در یک کاسه میانه، شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. همه آن را به طور یکجا داخل مخلوط مرغ بریزید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بجوشند و حباب روی آنها ایجاد گردد. حرارت را کم کنید. پنیر چدار را اضافه کنید تا آب گردد. سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.
4- در این مرحله، برگ های اسفناج و گوجه فرنگی های گیلاسی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. این ماکارونی را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- 369
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 85 میلی گرم
- کربوهیدرات: 33 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 6 گرم
- پروتئین: 33 گرم
- سدیم: 393 میلی گرم
- پتاسیم: 494 میلی گرم
- کلسیم: 404 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم