غذاهای محلی آنکارا که باید امتحان کنید

به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، آنکارا، مرکز مجذوب کننده کشور ترکیه که دارای غذا های شگفت انگیز و فوق العاده ای است پس هنگام سفر به آن نباید خوردن این غذا ها را فراموش کنید.

غذاهای محلی آنکارا که باید امتحان کنید

غذا همواره قسمت بزرگی از فرهنگ کشور ها را تشکیل می دهد. آنکارا نیز به عنوان مرکز ترکیه، این کشور گردشگر پذیر دارای برترین غذا ها با تنوع بالایی است که خوردن آن ها همچون خاطره ای فراموش نشدنی برای شما ماندگار خواهد شد. کباب های سنتی تا دسر های شیرین از جمله غذا هایی هستند که هنگام سفر به آنکارا باید حتما امتحان کنید.

1. ماهی کبابی

آنکارا به علت نزدیکی به دریای اژه و مدیترانه دارای برترین و متنوع ترین غذا های دریایی است، علاوه بر این رستوران های زیادی هم در این منطقه وجود دارند که این غذا ها را به برترین شکل ممکن طبخ و ارائه می دهند. در رستوران های آنکارا ماهی کبابی همراه با پیش غذا و مزه های گرم و سرد گیاهی سرو می گردد.

2. اسکندر کباب

اسکندر کباب، یکی از کباب های مشهوری است که نباید فرصت خوردن آن را در سفر به ترکیه و آنکارا از دست داد. اسکندر کباب در رستوارن های این شهر به صورت برش های نازکی از دونر کباب همراه با سس گوجه فرنگی و کره آب شده درون نان پیده ترکی قرار گرفته و سرو می گردد. تقریبا می توان گفت در منوی تمامی رستوران های آنکارا اسکندر کباب محبوب به چشم می خورد.

3. دسر شیر

منوی دسر در سراسر ترکیه دارای تنوع بسیار بالایی است اما دسر شیر یکی از برترین انواع دسر ها را شامل می گردد. هنگام سفر به آنکارا حتما دسر کازاندیبی (پودینگ غلیظ شیر که روی آن کاملا برشته و کاراملی شده است)، محلبی (پودینگ همراه با مصطکی) و تاووک گوگسو (پودینگ غلیظ همراه با برش های نازکی از سینه مرغ) را امتحان کنید.

4. دونر کباب

دونر کباب، غذای اصیل و معروف ترکی که دارای طعم بی نظیری است. در بعضی از رستوران های آنکارا، دونر کباب را روی هیزم می پزند که همین مسئله باعث خوشمزه تر شدن این غذا می گردد. دونر کباب غذایی شکم پر کن و لذیذ است که همراه با آیران (دوغ ترکی) سرو می گردد. این غذا در میان مردمان محلی نیز بسیار محبوب و پر هوادار است.

5. باقلوا

باقلوا، یکی دیگر از ذسر های معروف ترکیه است که در هر جایی می توان برترین آن را یافت اما باقلوا های آنکارا طعمی متفاوت و خاطره انگیز خواهد داشت. حاجی بابا یکی از شیرینی فروشی های معروف آنکارا است که در سال 1949 تاسیس شده و در حال حاضر نسل سوم این خانواده آن را مدیریت می نمایند. برای خوردن برترین باقلوا ها حتما به این شیرینی فروشی سری بزنید.

6. آب نبات و راحت الحلقوم

همان طور که گفتیم، در ترکیه دسر و شیرینی های کلاسیک هم هواداران زیادی دارد و هم به برترین و خوشمزه ترین شکل ممکن ارائه می شوند. آب نبات هایی با طعم فندق، نعناع، توت فرنگی، لیمو، دارچین و راحت الحلقوم های پسته ای و بادامی نیز جزء محبوب ترین شیرینی های ترکی هستند که برترین آن ها را می توانید در آنکارا بیابید.

7. انواع مزه

مزه معمولا ترکیبی از غذا و پیش غذا های سبکی است که در کنار غذای اصلی میل می گردد. سینی مزه در رستوران هایی که غذای دریایی سرو می نمایند بسیار پر هوادار است به همین علت پیشنهاد می کنیم میز خود را از قبل رزرو کنید. از برترین مزه هایی که در رستوران ها سرو می گردد، می توان به سوبیلی چوربا (سوپ ماهی مرکب) و پالاموت پیلاکی (ماهی با سوپ لوبیا) اشاره نمود.

منبع: کجارو / theculturetrip.com

به "غذاهای محلی آنکارا که باید امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی آنکارا که باید امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید