هرچه سریع تر این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیرون بیندازید

به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، اگر در آشپزخانه خودتان با هر کدام از وسایل یا مواد غذایی زیر روبرو شدید، هرچه سریع تر آن ها را دور بریزید.

هرچه سریع تر این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیرون بیندازید

آشپزخانه قلب هر خانه ای است و ما زمان زیادی را در این قسمت از خانه می گذرانیم. بنابراین، عجیب نیست که تعداد زیادی از وسایل، ابزارها یا مواد غذایی مختلف در آشپزخانه جمع شده باشند. اما لازم نیست برای مرتب سازی آشپزخانه تا فرا رسیدن سال نو صبر کنید. در این مطلب وبلاگ آوای چکاوک به شما 5 مورد از وسایل قدیمی و خطرناک آشپزخانه را معرفی می نماید.

هرچه سریع تر این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیندازید بیرون

اسکاچ قدیمی

برخی افراد ترجیح می دهند از آب و صابون برای شستن اسکاچ های قدیمی آشپزخانه یاری بگیرند، یا آنها را درون ماشین ظرف شویی بگذارند یا اینکه آنها را برای ضدعفونی سازی درون مایکروویو قرار دهند (البته اسکاچ دارای فلز هرگز نباید درون مایکروویو قرار بگیرد). اما مطالعه سال 2017 مجله Nature نشان می دهد که اسکاچ های کهنه دارای باکتری ماراکسلا هستند. این باکتری ها می تواند خطر ابتلا به بیماری ها را در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، افزایش دهد.

تخته برش فرسوده

داشتن چند تخته برش جداگانه برای گوشت های خام، سبزیجات، نان و… ترفند ایمن و مهمی برای جلوگیری از مسمومیت های غذایی است. اما شیارهایی که به مرور زمان روی تخته برش ظاهر می شوند، نشانه فرسودگی بیش ازحد تخته برش هستند و به شما می گویند که باید تخته برش تازه خریداری کنید. این شیارهای شکل گرفته در تخته های فرسوده به سختی تمیز می شوند و می توانند به محل مناسبی برای رشد باکتری های بیماری زا تبدیل شوند.

ظروف قدیمی غذاخوری

شاید شما هم ظروف قدیمی خاصی در آشپزخانه داشته باشید که دچار ترک خوردگی یا فرسودگی آشکار شده اند اما همچنان به استفاده از آن ها ادامه می دهید. این ظروف باید هرچه سریع تر دور ریخته شوند زیرا تکه های پلاستیکی چنین ظروفی می توانند به مایعات داغ تبدیل شوند و به درون غذا راه پیدا نمایند، درحالی که تکه های ظروف چوبی هم به صورت خرده های کوچک وارد غذا می شوند. علاوه بر این ها، ظروف قدیمی مانند تخته برش فرسوده دارای شیارهای دسترس ناپذیری هستند که تمیز کردن آن ها بسیار سخت است درحالی که فضای مناسبی هم برای رشد باکتری ها فراهم می نمایند.

ادویه های قدیمی

اگر به آشپزی علاقه دارید و عاشق طعم و بوی ادویه ها هستید، به احتمال زیاد تعداد زیادی از ادویه ها در آشپزخانه شما قرار گرفته اند. اما این ادویه ها مانند هر محصول غذایی دیگری نمی توانند برای همواره سالم بمانند و استفاده از ادویه های بیش از حد قدیمی به هیچ وجه توصیه نمی گردد.

استانداردهای جهانی می گویند که ادویه های کامل و آسیاب نشده می توانند بین 2 تا 4 سال در شرایط نگهداری صحیح دوام بیاورند، درحالی که ادویه های آسیاب شده در شرایط نگهداری صحیح فقط بین 2 تا 3 سال دوام دارند. با این حال، در طی همین مدت هم ممکن است طعم و بوی ادویه ها ضعیف تر گردد. اگر ادویه ها در دمای اتاق، در فضای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری نشوند، قطعا خیلی سریع تر فاسد می شوند.

روغن پخت وپز کهنه

روغن پخت وپز به میزان ای که خیلی ها تصور می نمایند، ماندگاری ندارد. این روغن ها به مرور زمان کهنه و ترش می شوند و کیفیت اولیه خودشان را از دست می دهند. درحالی که برخی از روغن های پخت وپز می توانند تا یک سال پس از باز شدن دوام بیاورند، اما همه انواع آن ها تا این میزان ماندگاری ندارند. برای مثال، یک بطری روغن زیتون پس از باز شدن فقط تا چند ماه کیفیت اصلی خودش را حفظ می نماید. بنابراین، اگر روغن های خیلی قدیمی هنوز در کابینت های آشپزخانه شما به جای مانده اند، وقتش رسیده است که آن ها را دور بریزید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب 11 ترفند خانه داری مخصوص نوعروسان را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "هرچه سریع تر این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیرون بیندازید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هرچه سریع تر این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیرون بیندازید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید