کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات

به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، نتایج دو مطالعه نشان می دهد مصرف میوه، سبزیجات و غلات ریسک ابتلا به دیابت را تا 25 درصد کاهش می دهد.

کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات

به گزارش وبلاگ آوای چکاوک به نقل از مهر، در یک مطالعه، بیش از 9700 بیمار مبتلا به دیابت و بالغ بر 13،600 فرد سالم مورد بررسی قرار گرفتند. شرکت کنندگان از هشت کشور اروپایی بودند که در یک مطالعه بلندمدت تغذیه و سرطان شرکت کرده بودند.

محققان دریافتند افراد دارای بیشترین مصرف میوه و سبزیجات در مقایسه با افراد با میزان کمترین مصرف، 50 درصد کمتر با احتمال ابتلا به دیابت روبرو بودند.

نیتا فروهی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمبریج انگلستان، در این باره می گوید: به ازای افزایش هر 66 گرم مصرف میوه و سبزیجات در روز ریسک ابتلا به دیابت 25 درصد کاهش می یابد.

مطالعه دیگر شامل بیش از 158 هزار زن و بالغ بر 36 هزار مرد در آمریکا بود.

در این مطالعه مشخص شد افراد با بالاترین میزان مصرف غلات در مقایسه با افراد با کمترین میزان مصرف غلات، 29 درصد کمتر با ریسک ابتلا به دیابت روبرو بودند.

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، مصرف یک وعده یا بیشتر غلات کامل در روز با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع2 مرتبط است؛ مصرف دو وعده یا بیشتر جودوسر در ماه با کاهش 21 درصدی ابتلا به دیابت مرتبط است. همچنین مصرف سبوس افزوده شده با کاهش 15 درصدی و مصرف برنج قهوه ای و جوانه گندم با کاهش 12 درصدی ابتلا به دیابت مرتبط است.

هر دو تحقیق نشان می دهد که افزایش مصرف میوه، سبزیجات و غلات کامل در قالب بخشی از یک رژیم غذایی سالم از ابتلا به دیابت پیشگیری می کند.

منبع: جام جم آنلاین

به "کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید