طرز تهیه کروسان فرانسوی؛ خوشمزه و متفاوت
به گزارش وبلاگ آوای چکاوک، امروز قصد داریم طرز تهیه کروسان فرانسوی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم
آرد: یک و دو سوم پیمانه
خمیر مایه فوری: یک قاشق چای خوری
شکر: دو قاشق غذاخوری
آب ولرم: یک چهارم پیمانه
شیر کم چرب: یک چهارم پیمانه
کره:150 گرم
زرده تخم مرغ: دو عدد
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات چیپسی: به میزان لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا خمیر مایه، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید، مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر مایه به عمل آید.
2-به جای مانده شکر، نمک، شیر و 50 گرم از کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و کره ذوب گردد، سپس داخل یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و بعد خمیر مایه را هم اضافه و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3-خمیر را پنج دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسه ای بگذارید که چرب نموده اید، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در مکان گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد، سپس روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.
4- 100 گرم کره به جای مانده را روی کاغذ روغنی یا فویل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت گردد.
5- خمیر را با وردنه پهن کنیدو کمی آرد بپاشیدسپس کره سرد را در مرکز خمیر قرار دهید.
6-لبه های خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا کره مخفی گردد سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا مقدار اش یک چهارم گردد.
7-خمیر را پس از تا زدن 30 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با وردنه آن را پهن کنید و مجدد تا بزنید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایه های خمیر نفوذ کند.
8- خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و به شکل مثلث برش بزنید، میزانی شکلات چیپسی در وسط خمیر بریزید و از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن به آرامی رول کنید.
9-خمیر های آماده شده را دو ساعت داخل فر خاموش بگذارید و به آن ها استراحت دهید تا حجم خمیر ها دو برابر گردد.
10-زرده تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق کنید و روی خمیر ها بزنید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فری قرار دهید که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن نموده اید تا نان ها طلایی شوند.
منبع: گردشبان